Kb. egy éve csináltam végig egy kezdő tanfolyamot és a múlt héten elakadtam egy miniprojekttel. Róbert első kérdésemre segített, nem keveset. Egyébként egy neves képző 3 napos képzése kevesebbet adott, mint Robi órai, amik abszolút gyakorlatorientáltak. Csak ajánlani tudom Róbert képzését, nagyon jó és hasznos!


Budai József

Az előadásod összeszedett, érthető volt. Igyekeztél kitérni a menet közben felmerült kérdésekre. Sok hasznos segítséget adtál - időnként különböző tippeket - amik gyakorlatban lesznek jól használhatók/alkalmazhatók. Összességében csak dicsérni tudom ezt a kurzust. Ha lenne még pár ilyen - más témakörben - amennyiben az számomra is érdekes, habozás nélkül jelentkeznék.

Gratulálok, nagyon jól sikerült oktatási anyagot állítottál össze és mutattál be nekünk :)

 


Szokol György

Nagyon jó, hogy online végezhető, hogy megspórolható az utazás költsége. Sokat lehetett haladni a tanfolyam alatt. Jó nagyon, ahogy magyarázol. 


Vad Levente

A Python Suli online tanfolyamait nyugodt szívvel ajánlom az érdeklődőknek. Ne egy száraz, valamelyik Python könyv tematikáját követő, mindenre kiterjedő tanfolyamot várjatok. Ennyi idő alatt ez lehetetlen. Ehelyett egy gyakorlatorientált online képzésen vehettek részt. Olyan alapismereteket kaptok, amivel már önállóan tudtok a későbbiekben programokat, ablakban futó applikációkat írni. Tudni fogjátok, hogy az interneten hol és milyen módon keressétek a Python nyelv további mélységeit. A tanfolyam elvégzése után képesek lesztek önálló tanulással tovább fejlődni.

Köszönöm Robi, hogy végig türelmes, segítőkész és lelkiismeretes voltál velünk. Külön köszönöm a házi feladataimhoz írt javaslataidat, segítségeidet. Minden percét élveztem az előadásaidnak.


Soós Zoltán

Róbert életem egyik , ha nem a legjobb oktatója. Én kicsivel több mint 1 éve vettem részt a kurzusain. Az elmúlt 1 évben a megkezdett utat folytatva pythonoztam tovább, aminek az lett a gyümölcse, hogy python fejlesztőként sikerült elhelyezkednem. Róbert a komplexebb részeit a programozásnak szemléletesen, végtelen türelemmel tudja prezentálni a hallgatók felé. Én is bátran ajánlom mindenkinek a pythonsuli kúrzusait. Itt nem csak egy előre legyártott videót kap az ember, hanem tényleg értékes tudást.


Kovács Richárd