# Hol zajlik a képzés?

A Python Suli oktatásai egy erre a célra kialakított online webinar felületen zajlanak. Az oktatásokon úgy vehetsz részt, hogy az oktatás kezdete előtt egy nappal kapsz egy meghívást erre a felületre. Ott regisztrálsz a kurzusra és a kurzus indulása előtt 15 perccel be tudsz lépni. 

# Készül felvétel az oktatásról?

Minden oktatás felvételre kerül amit az oktatást követő napon osztok meg a hallgatókkal egy Google Drive mappában. Ide kerülnek fel a kurzus alatt készült példakódok is.

# Kapok oklevelet a kurzus elvégzése után?

A Python Suli oktatásait magánoktatás jelleggel végzem. Az iskola nem akkreditált ezért nem adhatok papírt az oktatás elvégzése után. 

# Mennyibe kerül az oktatás?

Az oktatások ára óradíjban lett meghatározva amely 2000 Ft/óra. Ez Jelenleg a legolcsóbb oktatások közé sorolja a Python Suli képzéseit. Minden hétvégén 8 órányi oktatást kapsz így alakult ki a végső ár amey 16.000 Ft. Ezért persze kapod az online oktatást ahol kérdezhetsz is, kapod a teljes hétvége felvételét letölthető videóban, illetve járnak az oktatás alatt készített példakódok és a gyakorlófeladatok is.

# Hogy lehet fizetni az oktatásért?

A jelentkezés után a kurzusokat lehet egyben, illetve részletekben is fizetni. A jelentkezésnél kitöltött adatokkal kapsz egy díjbekérő számlát minden kurzus előtt, amit legkésőbb a kurzus indulásáig kell kifizetned. Az átutalással kapcsolatos adatok a számlán lesznek feltüntetve.

# Hogyan lehet jelentkezni?

A kurzus kiválasztása után a jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni. A linket megtalálod a kurzusok részletes leírása alatt. Mivel az oktatásról számlát adok ezért fontos, hogy minden adat helyesen legyen kitöltve!

# Van valamilyen tematika?

A kuzusok részletes leírását a kurzusok menüpon alatt találod. Ehhez kapcsolódik még egy, a kurzus mellett folyamatosan vezetett "outline" ami egy megosztott google dokumentum az oktatási anyag elméleti részének példáival. 

# Meddig tart az oktatás?

Minden oktatás 4 órás bontásokban van leadva. Tehát a délelőtt 9-től kezdődő oktatások délután 13:00-ig tartanak míg a 14:00-tól kezdődő délutáni kurzusok 18:00-kor fejeződnek be. A 4 órás előadáson van egy 15 perces szünet is.